26-01-16

ZONDAGRIT (24/01/2016)

Na de korte winterprik waren de wegen enigszins vlot berijdbaar. Toch moet men altijd rekening houden dat er zelfs bij + 7 graden kans is om weg te glijden. 

Want het ene moment rijdt je lekker op kop aan een zalig tempo, en het volgend moment lig je met 3 languit op de treinrails. Zonder veel erg weliswaar (gelukkig).

Hopelijk krijgt iedere overweg vlug een facelift want  het heeft toch aan dat de overwegen die herstelt zijn met rubber tussen de rails duizend keer veiliger zijn dan de oude variant met houten balken. Het is overigens niet de eerste keer dat fietsers op deze manier ten val komen.

Daarom een warme oproep om voortaan bij natte omstandigheden zo 'n overwegen heel traag of in een rechte hoek te dwarsen  ( mij zal je daar in ieder geval niet rap meer zien overvliegen )

RITVERSLAG = 10 renners ( geert, steven, rik, stefaan, wouter, niels, michiel, eddy, ivo, veronique, bernard ) 66 km aan 27.5 km/u

p.s. volgende zondag laatste keer om 9 uur

Vanaf 7 feb. start om 8u30

 

NIEUWJAARSRECEPTIE 7 FEB

Zoals ieder jaar is er terug onze befaamde nieuwjaarsdrink. Dit gaat door op de 1 ste zondag van februari in ons gekend lokaal BOCKOR CAFE.

S'morgens wordt er nog een rit gereden die start om 8u30 ( aankomst 10 u 30 )

Om 11u30 wordt je terug verwacht voor onze jaarlijkse receptie

 

Om enigzins een kijk te hebben op het aantal deelnemers (in verband met de bestelling van de broodjes) zouden we graag hebben dat je zo rap mogelijk je deelname ( klik op aantal personen ) bevestigt via onderstaande link. 

http://doodle.com/poll/rnb84ghmudhai7z8

21:15 Gepost door briek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.