07-04-16

ZONDAGRIT (03/04/2016)

Er was een grote opkomst voor een rit die vandaag een stuk van de ronde van vlaanderen zou volgen. Eerst reden we tot Westkerke waar een diepe put zorgde voor de enige lekke band vandaag. Gelukkig was onze plaatselijke fietsenmaker mee om dit in recordtempo te herstellen. Bij al onze haast was ik wel mijn bril vergeten in de graskant.

Ter hoogte van Kortemark was het tijd om onze sponsors te plezieren. Op het parcour van de ronde stond het publiek ons al op te wachten. Net toen we begonnen te twijfelen of we wel genoeg spektakel brachten zorgde Stefaan op zijn eigen manier voor vuurwerk. Philip begreep de knieval niet en eerlijk gezegd wij ook niet. Gelukkig beperkte zich alles tot blik .... euch lichaamsschade.

Na de doortocht van de profs was het spoeden naar ons stamcafé om de juiste pronostiek in te vullen. Mijn voorspelling hield lang stand ( tot kia ..... awel diene pool, ne hongerklop kreeg). Spijtig ook dat Gerry Dobbels een mindere dag had. Met een pot van €3600 was de inzet heel hoog en dat werd verdeeld onder 3 winnaars.

RITVERSLAG = 21 renners (geert, steven, stefaan, rik, peter v, peter sch, peter st, erik, philip, dirk d, bob, wim n, david, veerle, eddy, kristof, veronique, chantal, katrien, els, ivo, bernard) 80 km a 29 km/u

P.S. aan alle Parijs Roubaix fietsers wens ik veel modder en regen of toch zon, maar dan mag je de ganse dag stof knabbelen. Kortom, als je dit uitrijd mag je spreken van een knalprestatie

 

23:31 Gepost door briek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.