05-05-16

ZONDAGRIT (01/05/2016)

Met 11 bockors was de opkomst niet geweldig groot. Weinig koptrekkers dus maar met Diederik in vorm was het kopwerk al voor de helft vervuld. Zolang de wind op kop zat heb ik mijn deel gedaan maar bij de terugvlucht heb ik mij laten uitzakken om daar vast te stellen dat er nog altijd iemand is die denkt dat kopwerk het best rendeert 25 meter voor het peleton wink.

Maldegem was deze keer bij de gelukkigen om ons te ontvangen. Mooie streek om te rijden ware het niet dat er hier en daar een stukje onverhard aanwezig is. Om sommige wegen met elkaar te verbinden hebben we ons ook eens gewaagd aan zo 'n stukje Strade Bianche. Voor MTB-ers zou dit een autostrade zijn, maar voor ons was dat een avontuur op zich. Aan het gepruttel te horen denk ik wel dat ik daar geen 2 keer mee moet af komen, anderzijds waren er ook bij die er werkelijk door vlogen.

RITVERSLAG = 11 renners (Bob, rik, peter v, peter s, els, katrien, diederik, philip, kristof, david, eddy, bernard ) 90 km aan 29 km/u

Zondag zal Bernard niet kunnen meerijden. Daarom rijden we nog eens een uitgepijlde rit. We nemen deel aan de ROESELAARSE PIJL (85 km) +10 heen en terug met start in de Westlaan. Voor onze eigen veiligheid rijden we hem elk op eigen tempo (in 2 of 3 groepjes )

START stipt om 8 uur aan BOCKOR (en geen minuut later laughing)

Screenshot_3.jpg

21:42 Gepost door briek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.