01-06-16

ZONDAGRIT (29/05/2016)

Het was vandaag D Day of beter gezegd B Day. De eerste maal dat we van start zijn gegaan met een A en een B ploeg. Eindelijk hoorde ik veel leden zeggen dus mag men besluiten dat er toch wel nood aan was. Was het in het verleden dan zo slecht : natuurlijk niet, maar wil je met de club vooruitgaan dan kun je gewoon niet anders. We worden allemaal een dagje ouder en wil je nog jonge leden aantrekken dan is dit toch een noodzaak.

Al bij al is het toch goed verlopen. Misschien dat de A ploeg iets groter mocht zijn, maar dat zie ik in de toekomst wel goed komen. 

Met 15 zijn we van start gegaan:

4 A 's (diederik, stefaan, filip d, kristof ) aan 32 km/u gem. voor een rit richting kemmel met bijhorende verkwikkende  hemeldouche (of modderbad) in Kemmel city. Zij klokten af in Ardooie aan 89 km.

11 B 's (rik, eddy, peter s, peter v, katrien, anja, veronique, philip, bob, randy, els, bernard ) aan 28.5 km/u gem. Ons doel was Nevele. Ondanks een rally, 2 vinkezettingen en een paar werkzaamheden, zijn we wonderwel nog in onze missie geslaagd. Maar dat omrijden had wel zo zijn gevolgen. Liefst 98 km zijn het er uiteindelijk geworden. Maar in tegenstelling tot onze Kemmelvrienden hebben wij het wel droog gehouden deze voormiddag.

Besluit = we zijn vertrokken op de goeie weg, nu rest ons nog alleen te bevestigen de komende weken.

P.S. je kan terug BOCKORKLEDIJ BESTELLEN

N.B. misschien een tip voor de A ploeg = zondag rally van de gele petjes in Zwevezele

 

21:26 Gepost door briek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.