07-06-16

ZONDAGRIT (05/06/2016)

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen, de splitsing in een A en een B groep dreigt op een sisser uit te draaien. Op 03/04 van dit jaar hebben we ongeveer dezelfde rit gereden (slechts 80 km) en hadden we 29 km/u gem. Afgelopen zondag rijden we nog iets verder (96 km ) en hebben we  30 km/u gem. 

Ik denk dat er een paar nog eens de mail mogen lezen. Ik heb het niet laten merken, maar na de eerste helft van de rit waar ik samen met Ivo een tempo reed die perfect bij een B groep past, was het weer van dat. 30 keer trager roepen,een eind voor rijden enz.... . We waren ook blij om eens afgelost te worden maar doe dat  dan op een B tempo. Maar het toppunt is dan ook, wanneer je er iemand over aanspreekt dan krijg je als antwoord = iedereen is toch mee of is da nu zo rap. Awel met die instelling zijn we terug naar af. 

Zoveel A rijders die + 29 kunnen rijden en toch absoluut bij de B 's willen rijden, dat kan ik niet begrijpen. Ik weet niet of het nog zin heeft voor Stefaan en ik om daar nog verder energie in te steken. Als we nu toch A snelheden halen dan kan ik evengoed in die groep meerijden. 

Dus langs deze weg wil ik de groep nog eens aanspreken. rijden we terug zoals vroeger (maar dan zonder ik en anja en nog vele andere ) of trekken we aan het zelfde zeil en splitsen we de groep op een treffelijke manier. Komaan zeg, 1 A rijder, hoe belachelijk. Misschien was de overgang naar 32 km/u iets te bruusk, maar dan moet je dat zeggen tegen Stefaan (hij zal niet bijten hoor )

P.S. bij te weinig A rijders zal Stefaan om 7 u 55 stipt al vertrekken naar de collega 's, dus wees op tijd

RITVERSLAG =  B renners (rik, bart, philip, eddy, ivo, katrien peter v, peter s, diederik, kristof, els, anja, bob, bernard ) A renner ( Stefaan )

21:40 Gepost door briek | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Awel Rik, goe gezegd of beter geschreven.
Voor diegene die denken dat ik graag alleen rij, mis zulle, samen is vaneigens leuker.
Maar als we afspreken om met een A en B ploeg te rijden voor ieders welzijn,
dan wil ik mij daar wel aan houden! Met de gekende gevolgen ...
Hopelijk zondag betere splitsing, alhoewel beperkte opkomst vanwege vadersdag?
Ik denk om sowieso met onze A ploeg met de collega's mee te gaan (= grotere groep tesamen).
Ze rijden een mooie rit naar de Catsberg (95 km vertrek 8u - terug 11u15)
Tenzij er andere voorstellen zijn van eventuele A rijders.
Vertrek A ploeg om stipt 7u55 aan Bockor.

Tot bikens, Stefaan

Gepost door: Gruyaert Stefaan | 10-06-16

De commentaren zijn gesloten.