12-07-16

ZONDAGRIT (10/07/2016)

Eindelijk mooi weer, ideaal om nog eens uit te pakken met een lange rit. Met 14 waren we om de de streek van heuvelland nog eens op stelten te zetten. Scherpenberg, vaidagneberg en monteberg waren de heuvels die ons deden zweten en tel daarbij nog de extra hoogtemeters die genomen moesten worden bij de aanloop naar daar, en je mag zowaar spreken van een echte bergrit cool.

Van opdringerige wielerfans of een geel kieken die meeloopt en dat we op Froomewijze een mep kunnen verkopen hadden we geen last. Het enige kieken dat wij gezien hebben was dan nog op een rondpunt in ieper, alhoewel hij eerder haantjesgedrag vertoonde. 

Op de terugweg hebben we zelfs nog eens halt gehouden bij de plaatselijke spar om onze pullen te vullen, en daar was els zo blij mee dat ze er spontaan bij ging zitten. Voor een straat picknick was er geen tijd en via de grote poort (menenpoort) vlamden we naar Ardooie. Bernard toonde nog eens zijn goed hart en hielp een collegafietser die met pech langs de weg stond. Eens hij deze wielertoerist  thuis had afgezet kwam hij ongeveer op hetzelfde moment aan toen wij arriveerden.

RITVERSLAG = 14 renners (kristel, veronique, anja, els, peter, wim d, david, ivo, eddy, bart, rik, bob, pedro., philip, bernard ) 95 km aan 28 km/u

 

EN IVO WAT VIND JE VAN HET VERSLAG ?

13643884_150789918675953_276254988_n.jpg

23:35 Gepost door briek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.