28-10-16

RITVERSLAG ZONDAGRIT (23/10/2016)

Met 21 bockors zijn we vertrokken richting het oosten. Zingem was vandaag het keerpunt en dat zal iedereen zich wel herinneren. Een strook oeroude Vlaamse kasseien van bijna 2 kilometer in Wannegem was voor alle renners een ontspannende ervaring ( aan de kreungeluiden te horen was het zelfs dolle pret).

Enig minpunt was de net niet negatieve temperatuur en de mist. Misschien zou extra verlichting op de fiets bij dit weer geen overbodige luxe zijn. 

RITVERSLAG 21 renners (steven, geert, ivo, eddy, veronique, wim d, tiebe, rik, anja, peter, els, peter v, katrien, geert en neef, dirk d, philip v, filip d, bob, bart, gabriel, bernard) 80 km aan 28,5 km/u

P.S. GEVONDEN VOORWERP = Er ligt bij Veronique thuis een Bockortrui lange mouw maat 5. Die is na een rit enkele weken geleden in Bockor blijven liggen. Gelieve uw voorraad te bekijken.

N.B. Schrijf je tijdig in voor ons Bockorfeest.

VANAF ZONDAG (06/11/2016) START OM 9 UUR

 

LIDGELD EN VERZEKERING

Vanaf nu kan je terug uw lidgeld en verzekering voor 2017 betalen. Doe dit tijdig zodat je niet onverzekerd de weg op moet.

VERZEKERING = 30 euro ( je kan voor dit bedrag het ganse gezin verzekeren. Heb je verleden jaar nog geen namen van andere familieleden doorgegeven aan stefaan dan moet je dit wel laten weten aan ik of stefaan

LIDGELD =  25 euro ( mtb-ers die geen wegritten rijden hoeven maar 10 euro lidgeld te betalen )

Samen 55 euro ( mtb 40 euro ) 

REKENINGNUMMER =  BE74 9730 5124 2407 ( vermelden lidgeld bockors )

Bron VWB

1 TARIEF : 30 EURO

En meteen is het GANSE GEZIN lid en verzekerd

Wie als INDIVIDUEEL (zonder gezin) aansluit, betaalt eveneens 30 Euro

 

Wie nu VERLENGT voor 2017 ontvangt GEEN NIEUWE LIDKAART, Wie een lidkaart heeft kan ze blijven gebruiken. IEDEREEN die voor 2017 geldig VERLENGT, ontvangt automatisch een e-mail ter bevestiging en kan eventueel de VWB-website consulteren om vast te stellen of hij/zij lid is. BIJKOMEND ontvang je – of je nu een e-mailadres hebt of niet - een schriftelijke bevestiging bij het magazine dat volgt op de datum van je betaling.


GEBRUIK JE IDENTITEITSKAART ALS LIDKAART


Nadat je je rijksregisternummer hebt ingevuld in onze databank, via je persoonlijke login op de website, kan je je identiteitskaart gebruiken om je te identificeren bij organisaties. Een uitzondering wordt gemaakt voor leden die niet over de Belgische nationaliteit beschikken en bijgevolg geen rijksregisternummer hebben. BETALEN VOLSTAAT OM OVERAL ERKEND TE ZIJN ALS VWB-LID. De barcode op identiteitskaart zal worden gebruikt om je lidmaatschap te controleren. De huidige lidkaart kan je nog tijdelijk gebruiken tot je je rijksregisternummer hebt doorgegeven.


INDIVIDUELEN / CLUBS


Individuele leden betalen ALTIJD met de gestructureerde mededeling die vermeld staat op het overschrijvingsformulier bijgevoegd bij dit magazine • Clubleden regelen hun betaling via de clubverantwoordelijke
LIDGELDEN
• 13 € voor een jongerenaansluiting (geboren in 2001 en later)
• 30 € voor een individuele aansluiting
• 30 € voor het ganse gezin (ongeacht het aantal gezinsleden, ongeacht hun leeftijd)

 

Hiermee krijg je een volledige verzekering (24 uur op 24), pechverhelping, een jaarabonnement op het magazine ‘Vlaamse Wielrijder & Biker’ en toegang tot een pak nieuwe initiatieven. Het lidmaatschap betaalt zichzelf terug ! Bovendien kan je op een tegemoetkoming van het ziekenfonds rekenen, zodat in de meeste gevallen het lidmaatschap gratis is. Aangezien er geen prijsverschil meer bestaat tussen een individuele aansluiting en een gezinsaansluiting, kan je dus eigenlijk GRATIS al je gezinsleden aansluiten en dan geniet het hele gezin van de verzekering die naast fietsen en biken, sportactiviteiten zoals wandelen, joggen, zwemmen, atletiek, turnen en fitness dekt. DOEN!
 

 

 

 

 

 

21:19 Gepost door briek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.