03-11-16

VERSLAG ZONDAGRIT (30/10/2016)

Vandaag was het de laatste keer dat we om 8u30 van start zijn gegaan. Waarom start je om 9 uur als de klok net nu wordt terug gedraaid. Het is een logische vraag die ik ook zondag te horen kreeg. Wel deze beslissing hebben we vanuit het bestuur genomen voor de veiligheid. Mist, rijm of andere winterse ongemakken doen zich nu eenmaal het meest voor bij het opkomen van de zon.

Zo ook, de laatste 2 ritten. Gelukkig was dit afgelopen zondag maar van korte duur en hebben we zelfs kunnen genieten van een lekker zomers weertje.

De uitstap had deze keer Aalter als keerpunt en iedereen had er blijkbaar zin in. Afgeklokt hebben we gedaan op 30.5 gem. en dat vond ik net over de grens van de snelheid dat we tijdens de winter willen aanhouden.

Maar aan de andere kant waren de lange grote asfaltwegen en het lekker weer uitnodigend om er nog eens een lap op te geven.

Maar het meest positieve van de laatste weken is toch wel de opkomst. Onze club barst nu ook wel niet direct uit zijn voegen, maar de positieve tendens is toch wel een stimulans om er iedere week een mooie rit tegen aan te gooien ( of dat proberen we toch )

RITVERSLAG = 19 renners ( stefaan g, rik vanh, rik vana, franky, peter, katrien, anja, philip, bob, eddy, johan, bart, ivo, gino, stefan, pedro, gabriel, steven, geert, bernard) 76 km aan 30.5 gem.

ZONDAG 6 NOVEMBER START OM 9 uur

 

 

23:55 Gepost door briek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.