21-11-16

BOCKORFEEST 19/11/ 2016

In 1996 ben ik beginnen fietsen samen met een aantal collega farmers. 10 jaar later in 2006 kregen we de naam, united motors cycling team, maar gaandeweg werden we toch bekender onder de naam De BOCKORS.

20 jaar op de fiets en 10 jaar dat we starten vanuit cafe de bockor, Het zijn cijfers die toch tot de verbeelding spreken. De kilometers dat we samen op de weg hebben afgelegd zijn iets moeilijker te berekenen, maar het zal toch iets zijn met veel nullen.

En na al die jaren bloeit en groeit onze vereniging. Zoiets kan je alleen maar bereiken door de medewerking van alle leden en onze engelbewaarder die ons na al die jaren op de voet blijft volgen.  BEDANKT Bernard

Ook het bestuur ( Bob, Rik, peter s, stefaan, peter v ) die zich belangeloos inzetten verdienen een pluim. Toch wil ik nog even melden dat er dit jaar 1 iemand zich teruggetrokken heeft uit ons bestuur en die wil ik namens alle leden nog eens extra bedanken. STEPHAN BEDANKT en cross er nu maar op los. 

Het eetfestijn werd door iedereen ferm gesmaakt en de ambiance die er op volgde was een reden te meer om nu al voor volgend jaar een plaats vrij te houden in de agenda.

p.s. BEDANKT IEDEREEN VOOR DE MOOIE CADEAU DAT IK EN ANJA HEBBEN GEKREGEN. (het was niet nodig maar het doet toch deugd om te krijgenwink

 FOTO 's VAN HET FEEST ZIJN TERUG TE VINDEN RECHTS IN DE RUBRIEK ( alle foto 's)

00:45 Gepost door briek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.