31-01-17

RITVERSLAG ZONDAGRIT (29/01/2017)

Vandaag zijn we voor de laatste keer gestart om 9 uur en dit wilden de meesten van onze club niet laten voorbijgaan. Met 23 renners zijn we van start gegaan voor een rit van 65 km die we wegens technische pech iets hebben moeten inkorten naar een 60 km. Voor mij was het de eerste rit van dit jaar en de benen waren duidelijk nog niet klaar voor kopwerk. Maar met filip, stefaan, steven en geert heb je toch wel al serieuze koptrekkers aan boord.

Het weer was niet slecht vandaag, maar door de regen van de nacht voordien lagen de wegen er toch glad bij. En met temperaturen die s' morgens dicht tegen het vriespunt liggen, blijft het toch oppassen geblazen. 

Vanaf nu zondag starten we om 8u30 met aansluitend onze nieuwjaarsreceptie. Sta je nog niet op de lijst van deelnemers en wil je er toch bij zijn dan kun je nog altijd inschrijven.

Ritverslag = 23 renners (geert, steven, stefaan, rik, peter v, katrien l, karel, katrien, kato, gabriel, philip, filip, michiel, anja, eddy, johan, peter, els, ivo, patrick, en 3 collega 's, bernard) 60 km aan 27 km/u

 

 

22:55 Gepost door briek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.