22-02-17

RITVERSLAG ZONDAGRIT (19/02/2017)

De koers is terug in het land en dat is voor sommige het sein om het gas iets meer open te draaien. Want samen met de koers zijn ook de toertochten gelinkt aan die eendagswedstrijden terug van de partij. De eerste van vele waar een aantal bockors aan deelneemt is nu zaterdag kuurne brussel kuurne.

Daarom hadden we deze zondag gekozen voor een intervaltraining met vele kleine hellingen. Bij sommige zie je dat de conditie al redelijk goed is en bij andere is de spirit om mee te zijn met de groep al even indrukwekkend. Kortom, niet alleen de afstand is nu wat groter maar ook het gemiddelde is aan het stijgen.

Ritverslag = 19 renners (anja, bob, stefaan, katrien l, philip, peter v, rik, geert, eddy, steven, diederik, peter s, els, bart, katrien, daphne, dries, gabriel, mario, bernard ) 73 km a 28.5

BIJ MOOI WEER WORDEN VOLGENDE TOERTOCHTEN OP ZONDAG EVT .MET DE BOCKORS GEREDEN =

JEMPI MONSERE HEUVELKLASSIEKER 19 MAART (roeselare)

FABIAN CANCELLARA CLASSIC 26 MAART (harelbeke)

IZEGEMSE PIJL 23 APRIL (izegem)

KWAREMONT CLASSIC 30 APRIL (kuurne)

 

21:08 Gepost door briek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-02-17

RITVERSLAG ZONDAGRIT (12/02/2017)

Het was koud en droog weer vandaag en om het enigszins warm te krijgen was ons plan om de eerste hellingen van 2017 in ons parcours te steken. De hellestraat en de holstraat waren de kuitenbijters die iedere bockor vlot verteerde. Alhoewel de ene iets roder aanliep dan de andere mogen we toch spreken van een bevredigend vormpeil in de groep.

In de winter doorrijden vraagt toch enige opoffering maar daar worden nu de vruchten van geplukt. Hopelijk kunnen we de lijn nu doortrekken en zijn we klaar om op 19 maart de eerste serieuze test aan te vatten (Jempi Monsere Heuvelklassieker) 

19 renners = ( daan, katrien L, katrien, peter v, els, anja, rik, ivo, bob, gabriel, peter s, michiel, wim n, eddy, philip v, filip d, bart, geert, steven, bernard ) 76 km aan 27.5

2017-02-18.png

16:12 Gepost door briek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-02-17

RITVERSLAG ZONDAGRIT (05/02/2017) + NIEUWJAARSRECEPTIE

Hopla, we zijn weer vertrokken voor een aantal weken met startuur om 8u30. Terwijl nog veel clubs bezig zijn met hun winterslaap zijn wij al volop gelanceerd voor een spetterend wielerseizoen.

Vandaag konden we nog niet uitpakken met een iets langere rit want we moesten op tijd terug zijn voor onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Toch was het een mooie rit richting kruishoutem, deels door het mooie weer en zeker door het mooie tempo dat er werd gereden. Ideaal dus om zich te lanceren richting de festiviteiten.

Met een 30 tal deelnemers was onze receptie meer dan geslaagd. Dankzij de traktaat van Dries en charlotte (waarvoor dank) konden we al met een mooie voorraad van start gaan. Na de hapjes en broodjes stond er ons maar 1 ding te doen. Alles doorspoelen met Omer oe liever.

RITVERSLAG = 16 renners (stefaan, rik, kurt, philip, dirk deb, bob, pedro, anja, eddy, veronique, michiel, diederik, peter, els, gabriel, bernard) 60 km aan 28.5 gem.

FOTO 'S NIEUWJAARSRECEPTIE STAAN RECHTS IN DE RUBRIEK = ALLE FOTO 'S 

23:47 Gepost door briek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |