05-04-17

RITVERSLAG ZONDAGRIT (02/04/2017)

Terug 17 renners aan de start vandaag en dit voor een rit richting den ijzer. Het parcour was meestal plat maar toch zaten er een paar kuitenbijters bij. De kasseien van ichtegem was voor velen een noodzakelijk kwaad maar op deze wielerhoogdag moet je toch eens proeven van die beruchte kinderkopjes. Tiebe was als eerste boven met onmiddellijk in zijn spoor Dries.

Dries heeft zich nog op een andere manier laten zien door bijna de volledige rit op kop te rijden. En nu we toch bezig zijn met schouderklopjes uit te delen, ook Noel heeft zijn debuut met glans doorstaan. 

Misschien zou het ook eens leuk zijn om wekelijks te vermelden hoeveel omleidingen we deze keer te verwerken kregen. De teller vandaag stond op 2 en dat viel al bij al nog mee. Het sein om meer die richting uit te gaan is het niet want de heuvels roepen ons en daar gaan we de komende weken naar toe.

Ritverslag = 17 renners (peter s, els, peter v, katrien, dries, daphne, philip v, eddy, veronique, bob, rik, anja, wim d, tiebe, chantal, noel, daan, bernard)  92 km  en 28 km/u gem.

 P.S. Proficiat aan alle bockors voor hun RVV prestatie

23:05 Gepost door briek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.