18-04-17

RITVERSLAG ZONDAGRIT (16/04/2017)

Deze morgen was het behoorlijk koud met een stevige noorderwind. Tot zover het winterweerbericht, alhoewel we eigenlijk niet mogen klagen, want dit is niets vergeleken met wat Stefaan, Eddy en Veronique in het verre uitgeregende limburg te verwerken kregen op zaterdag.

Noorderwind was voor ons het sein om een rit uit de mouw te schudden richting de kust. Onze keuze viel op Oostende, niet voor de vismijn of het strand maar wel voor de wielerpiste. Het was vandaag beuken tegen de wind maar gelukkig hadden we Pedro, geert, bart en Kristof  om op kop te rijden.  Na een paar omleidingen onderweg zijn we uiteindelijk gestrand op 50 meter van de piste . Door ........ u raadt het waarschijnlijk al........weeral wegenwerken kon de wagen ons niet volgen tot op de piste. We besloten om zonder Bernard ook niet door te rijden en hebben dan algemeen de beslissing genomen om terug naar huis te rijden. 

RITVERSLAG = 16 renners (anja, rik, david, bob, peter, els, noel, chantal, pedro, geert, steven, bart, kristof, erik, phillip, dirk d, bernard ) 95 km aan 29 km/u

VOLGENDE WEEK IS ER GEEN VOLGWAGEN. DUS ZORG VOOR EEN RESERVEBANDJE . We rijden zondag de Izegemse pijl. met start in Kachtem

P.S. Stefaan reed vorige zaterdag de amstel gold race in heel slechte weersomstandigheden. Hij reed 270 km aan 26 km/u gem. Proficiat met deze prestatie. 

23:54 Gepost door briek | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hey rik!

Wanneer en waar starten we zondag?
Direct in Kachtem om 8u of aan de bockor?

Gr
Daan

Gepost door: Daan | 20-04-17

De commentaren zijn gesloten.