14-09-17

RITVERSLAG ZONDAGRIT (10/09/2017)

Het is een paar weken stil geweest op deze blog maar dat komt omdat ik vorige week niet kon rijden. Of toch niet met de bockors. Na het werk op zondagmorgen was ik te laat voor de start aan het lokaal en dan hebben we maar de Johan Museeuw Classic gereden. (mooie rit overigens)

Degene die er wel waren konden genieten van een rit rond Kortrijk met 14 bockors.

Afgelopen zondag waren we wel terug present voor een stevige tocht richting Kemmel. Bernard nam vandaag een snipperdag en dat had zo zijn gevolgen. Want door de matige opkomst was het noodzaak om op de grote wegen het fietspad op te zoeken. Iets minder comfortabel dan wat we gewoon zijn maar moeilijk gaat ook.

Eens aangekomen in Kemmel werd de groep opgesplitst in twee. De ene helft reed de kemmelberg op en de andere helft was actief op de Monteberg. Samenkomen deden we dan op een afgesproken plaats die ik en Anja kenden. 

Het idee was goed maar de uitvoering was iets minder. U raad het al, 3 Bockors kwijtgespeeld. Op zich geen drama want er zijn toch Bockors genoeg . Toch ben ik nog even gaan zoeken en na verloop van tijd hebben we besloten om childfocus toch niet in te schakelen .laughing

Ongerust hoefden we niet te zijn want alle 3 zijn het plantrekkers en voor wij aankwamen kregen we bericht dat ze al ter bestemming waren. 

Wat hebben we geleerd vandaag. Ten eerste = Altijd boven wachten , Ten tweede = GSM nummers uitwisselen 

12 renners (geert, steven, ivo, daan, rik v, katrien, peter, els, johan, anja, bart, karel ) 95 km aan 28 km/u 

23:20 Gepost door briek | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Idee was inderdaad goed maar met de kemmel al in het vizier ging de aandacht al volop naar de komende inspanning :)
Telefoonnummers uitwisselen lijkt mij goed idee. Boven wachten ook, ten minste als ik weet dat er nog andere bockors volgen :)

Ik zal de komende 2 weken waarschijnlijk niet kunnen rijden, indien wel tot dan!

Groeten!!
Daan

Gepost door: Daan | 15-09-17

De commentaren zijn gesloten.