10-10-17

RITVERSLAG ZONDAGRITTEN (01/10/2017 en 08/10/2017)

Het is tijd om de blog nog eens bij te werken. Na alle problemen dat ik met deze site heb gehad, ben ik al blij dat ik er überhaupt nog iets kan op zetten. Na het verdwijnen van mijn fotoalbum is nu ook de rubriek ALLE INFO verdwenen. Mocht de idioot die die daar zijn plezier in heeft nu nog eens zich kenbaar maken. Alhoewel er waarschijnlijk weinig hackers zijn die dit op hun to done lijst hebben staan.

De eerste zondag in de rij waren we met 11 bockors. Het weer was uitstekend en over de route richting Kortrijk  hoorde ik ook niemand klagen. Doordat we een halfuur later van start gingen was ook de afstand aangepast. Stipt om 8u30 zijn we van start gegaan en de volledige rit zijn we gespaard gebleven van enig probleem, inclusief wegenwerken. Met resultaat dat we ruim op tijd aan de apres bike konden beginnen samen met de MTB-ers die er net hun rit in Ardooie op hadden zitten.

RITVERSLAG = 11 bockors (rik, anja, johan, veronique, eddy, ivo, gabriel, geert, katrien, peter v, els, bernard) 72 km aan 28 km/u

Was het 2 weken geleden nog alles peis en vree dan moet ik toegeven dat het het afgelopen zondag net het tegenoverstelde was. Slecht weer en een route die voortdurend moest aangepast worden. Dat zijn ingrediënten die  weinig goeds voorspellen. De Rally van Koekelare (nog nooit van gehoord) zorgde ervoor dat ik op den duur ook niet meer wist waar naartoe. Gelukkig kreeg ik de hulp van Ivo en zijn we via grote wegen naar huis gereden. Tel daarbij ook nog eens 3 platte banden door een stuk onverhard dat we normaal nooit opzoeken, maar dat er nu ongelukkig genoeg wel in zat. 

Je ziet Bernard, nu je eens een snipperdag neemt is het van dat. Gelukkig kunnen we iedere week op je rekenen en die ene keer dat je er dan niet bij bent is het tijd voor de wet van Murphy.

Het resultaat van dit alles was, iets later thuis en uiteraard meer kilometers.

RITVERSLAG = 18 bockors (rik, anja, veronique, eddy, els, daphne, dries, daan, peter v, katrien, geert, ivo, stefaan, yvan, gabriel, bart, philip, mario ) 82 km aan 28 km/u

P.S 1. Vergeet niet in te schrijven voor ons eetfestijn van 4 NOV.

P.S 2. lees ook eens het commentaar van Ivo op vorig bericht.

P.S. 3  Kan er iemand zorgen voor een rit van komende zondag We kunnen er niet bij zijn

22:07 Gepost door briek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.