27-10-17

RITVERSLAG ZONDAGRIT (22/10/2017)

Terwijl de meeste clubs toe zijn aan hun winterrust knallen wij lekker door. Veel wind en lichte neerslag was het weerbeeld, maar buienradar had ons gerustgesteld dat de regen van korte duur zou zijn.

De harde wind zorgde er wel voor dat het op de eerste rijen niet ideaal vertoeven was maar voor Stefaan was het eerder een briesje en die was dan ook van de kop niet weg te slaan. 

Vandaag heb ik vooral een sterke groep gezien met daarenboven nog 1 extra vrouwelijke renner bij. Ze doen dat goed die amazones op de fiets en toen het keerpunt in Ieper bereikt werd hoorde je zelfs hier en daar eentje kakelen.

15 renners ( els, els s, rik, anja, bart, gabriel, philip, peter v, katrien, geert, steven, eddy, ivo, karel, stefaan, bernard) 67 km aan 28 km/u

P.S. Nog 1 maal wordt er gestart om 8u30 ( 29/10 ) en vanaf november iedere zondag om 9 uur

 

00:11 Gepost door briek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-10-17

RITVERSLAG ZONDAGRIT (15/10/2017) door Els

We zijn rond 8u30 vertrokken richting Lichtervelde om samen te rijden met de toeristenclub 'nie te rap'. 

Zij vertrekken om 9u, dat was qua timing dus ideaal om aan te sluiten.  En aangezien we maar met 12 Bockors waren was de versmelting ideaal,  zo waren we met meer dan voldoende renners (+/- 36 in totaal) om regelmentair op baan te mogen rijden met onze trouwe Bernard in de blauwe volgwagen van Ivo.  

Het was een gezapige rit richting Beitem / Dadizele.  Door de grote groep voelde je achteraan wel het rekker-effect maar we hebben niemand horen klagen.  Rond 11u30 waren we terug in de Bockor.

12 renners (ivo, ivan, karel, eddy, veronique, els, peter v, katrien, kristof, phillip, gabriel, bernard )+/- 80 km tegen een gemiddelde van  +/- 28 km/u

23:57 Gepost door briek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-10-17

RITVERSLAG ZONDAGRITTEN (01/10/2017 en 08/10/2017)

Het is tijd om de blog nog eens bij te werken. Na alle problemen dat ik met deze site heb gehad, ben ik al blij dat ik er überhaupt nog iets kan op zetten. Na het verdwijnen van mijn fotoalbum is nu ook de rubriek ALLE INFO verdwenen. Mocht de idioot die die daar zijn plezier in heeft nu nog eens zich kenbaar maken. Alhoewel er waarschijnlijk weinig hackers zijn die dit op hun to done lijst hebben staan.

De eerste zondag in de rij waren we met 11 bockors. Het weer was uitstekend en over de route richting Kortrijk  hoorde ik ook niemand klagen. Doordat we een halfuur later van start gingen was ook de afstand aangepast. Stipt om 8u30 zijn we van start gegaan en de volledige rit zijn we gespaard gebleven van enig probleem, inclusief wegenwerken. Met resultaat dat we ruim op tijd aan de apres bike konden beginnen samen met de MTB-ers die er net hun rit in Ardooie op hadden zitten.

RITVERSLAG = 11 bockors (rik, anja, johan, veronique, eddy, ivo, gabriel, geert, katrien, peter v, els, bernard) 72 km aan 28 km/u

Was het 2 weken geleden nog alles peis en vree dan moet ik toegeven dat het het afgelopen zondag net het tegenoverstelde was. Slecht weer en een route die voortdurend moest aangepast worden. Dat zijn ingrediënten die  weinig goeds voorspellen. De Rally van Koekelare (nog nooit van gehoord) zorgde ervoor dat ik op den duur ook niet meer wist waar naartoe. Gelukkig kreeg ik de hulp van Ivo en zijn we via grote wegen naar huis gereden. Tel daarbij ook nog eens 3 platte banden door een stuk onverhard dat we normaal nooit opzoeken, maar dat er nu ongelukkig genoeg wel in zat. 

Je ziet Bernard, nu je eens een snipperdag neemt is het van dat. Gelukkig kunnen we iedere week op je rekenen en die ene keer dat je er dan niet bij bent is het tijd voor de wet van Murphy.

Het resultaat van dit alles was, iets later thuis en uiteraard meer kilometers.

RITVERSLAG = 18 bockors (rik, anja, veronique, eddy, els, daphne, dries, daan, peter v, katrien, geert, ivo, stefaan, yvan, gabriel, bart, philip, mario ) 82 km aan 28 km/u

P.S 1. Vergeet niet in te schrijven voor ons eetfestijn van 4 NOV.

P.S 2. lees ook eens het commentaar van Ivo op vorig bericht.

P.S. 3  Kan er iemand zorgen voor een rit van komende zondag We kunnen er niet bij zijn

22:07 Gepost door briek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |