24-11-17

RITVERSLAG ZONDAGRIT (19/11/2017)

Het weer was vandaag ideaal om nog eens van start te gaan. Na de gure omstandigheden van de laatste weken was het zonnig en net niet te koud. Nochtans was er toch twijfel of de wegen nu wel of niet gladdig waren. Je zou voor minder als je onderweg een strooiwagen tegenkomt. 

Vandaag was ook het debuut van Ann Sophie en dat deed ze meer dan voortreffelijk. Vrouwen aan de top maar toch nog altijd mannen op kop. Zij zorgden wel voor een stevig tempo. 

Leke nabij Diksmuide was het keerpunt vandaag. Mooie streek waar nog collegafietsers actief waren. Toen er plots zo "n groepje recreanten ons inhaalde met ook een aantal amazones aan boord was het voor velen nagelbijten. Laten we dit zomaar gebeuren. Gelukkig haalde het gezond verstand de bovenhand. Het is winter en dan hoeft er niet gekoerst te worden.

Ritverslag = 17 renners (veronique, eddy, els, peter s, katrien, peter v, ivan, ivo, rik, anja, filip d, philip v, bart, daan, ann sophie, karel, johan, bernard) 65 km aan 28.5

00:04 Gepost door briek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-11-17

Feestavond de Bockors

Zaterdag 4 november was het zover, ons jaarlijks eetfestijn. Dit jaar werd gekozen voor Villa Kruiscalsyde in Pittem. Voor velen was het de eerste keer dat ze deze locatie bezochten en het viel meteen in de SMAAK.

De avond verliep volgens het klassieke patroon met receptie gevolgd door verschillende gangen van culinair lekkers. Door te kiezen voor de buffetvorm was er werkelijk van alles te krijgen. 

Afsluiten deden we een zaal vol nagerechten. Voor een sportvereniging is dit NOT DONE, maar dat kon ons nu eens geen barst schelen. En nu we toch aan het zondigen waren hebben we dit alles met liters bier doorgespoeld + 1 koffie.

Kortom, het was TOP

P.S. Starten doen we vanaf nu om 9 uur

IMG_0003.JPGIMG_0004.JPGIMG_0005.JPGIMG_0006.JPGIMG_0007.JPGIMG_0008.JPGIMG_0009.JPGIMG_0010.JPGIMG_0012.JPGIMG_0013.JPG

23:56 Gepost door briek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |