27-03-18

RITVERSLAG ZONDAGRIT ( 25/03/2018 )

Hier zijn we nog eens met een update van onze bockor activiteiten. Daarbij wil ik het vooral hebben over het sportieve deel.

Vorige zondag (18/03) is er ook gereden maar daar heb ik niet veel informatie over. Als je zelf niet start of 1 van mijn vaste verslaggevers is er niet bij, dan moet ik het doen met wat ik achteraf hoor. En dat is = de temperatuur was onder nul en er zijn een 10 tal bockors van start gegaan. Tot zover het verslag van de ijsrit

Afgelopen zondag was het weer iets milder en dat was meteen het sein voor mij om ook nog eens de benen los te gooien. Met 13 renners zijn we richting Zedelgem gereden. Een platte rit met toch een paar kuitenbijters. Hoe die helling en kasseistrook nu precies heten weet ik niet, maar ze zorgen in ieder geval voor de schifting in de Handzame Classic.

Bij ons liep het niet zo 'n vaart en werden de obstakels door iedereen redelijk verteerd. Alleen Bob pufte net iets meer dan de anderen maar zo verwonderlijk is dat niet bij zijn debuut dit jaar.

RITVERSLAG = 13 renners (bob, ivo, katrien l, peter v, katrien, karel, rik, geert, kristof, eddy, steven, bart, randy ) 75 km aan een gem. van 27.5

Volgende zondag (1 april ) start om 8 uur

 

22:47 Gepost door briek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.