10-05-18

RITVERSLAG ZONDAGRIT (06/05/2018)

Bedoeling was vandaag om naar Gavere te rijden maar door wegenwerken zijn we op een gegeven moment moeten omrijden. Eigenlijk is dit geen probleem want na een tijdje vind je de route op de gps toch terug. Na een 5 tal kilometer was het zover maar ongelukkig genoeg was dit de route om terug te keren. Tegen dat ik dit doorhad waren we terug in West Vlaanderen en hebben we van de geplande 90 km er 10 minder gereden.

De laatste weken waren we niet echt gediend met stralend weer en daardoor was de opkomst ook eerder mager. Tijd dus om het gemor die er de laatste ritten te horen was van antwoord te dienen. Vandaag had ik voorgenomen om samen met Dirk het kopwerk te verzorgen aan een tempo die voor iedereen haalbaar was. Achteraf kregen we lovende complimenten van de ganse groep. Dit is niet het resultaat van ons 2 maar van iedereen die mee was. Applaus voor jullie dus want dit was nu eens een schoolvoorbeeld hoe het wel moet. Spijtig genoeg weet ik ook wel dat de ketting maar zo sterk is als de zwakste schakel. 

Ritverslag = 17 renners ( peter v, katrien, peter s, els, rik, anja, ivan, bart, philip, dirk, karel, geert, steven, veronique, eddy, kristof, nieuw lid , bernard ) 80 km aan 27 km/u

23:04 Gepost door briek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Post een commentaar